Kaartverkoop

Summer Whisky Festival - 17 september 2022

Op zaterdag 17 september 2022 zal er in Hal 25 in Alkmaar een Summer Whisky Festival plaatsvinden. Tijdens dit festival willen we een heerlijk en gezellig binnen-/buitenfestival gaan organiseren, waar uiteraard het whiskyproeven centraal zal staan. Ook willen we samen met meer dan 40 standhouders vieren dat we u als whiskyliefhebber weer mogen en kunnen ontvangen. De verschillende standhouders zullen dit keer uiteraard weer een verscheidenheid aan whisky’s meenemen. Dus Schotse, Ierse of Japanse whisky’s, maar uiteraard zal ook de bourbon niet ontbreken. Op dit festival zullen ook andere heerlijke, alternatieve smaken aangeboden worden van bijvoorbeeld bierbrouwerijen en een aantal standhouders heeft aangegeven verschillende soorten oude rum mee te nemen, zodat u ook dit eens kunt proberen.

Het Summer Whisky Festival is een Whiskyfestival met een ruimte buiten en een ruimte binnen (bij slecht weer is er dus beschikking over een binnenlocatie). We willen bij mooi weer door middel van een foodstand en muziek de buitenlocatie tot één groot terras maken, waarnaast u binnen goed en gezellig bij de ruim 40 standhouders al uw vragen kwijt kunt, over de vele soorten aangeboden dranken en uiteraard van alles kan proeven. Ondertussen zal er buiten muziek zijn en kunt u genieten van een heerlijke barbecue.

De kaartverkoop zal starten vanaf 1 mei 2022 en de entreeprijs bedraagt € 29,95 p.p., dit is inclusief een proefglas en het proeven van de meest gangbare whisky's. Voor meer bijzondere whisky's moet bijbetaald worden, maar u hebt zelf de keuze of u dit wel of niet wilt doen. Tot 30 april geldt een vroegboekprijs van € 27,50.

Let op:
Voor het festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs is verplicht!
Er is geen garderobe vanwege het binnen-/buitenkarakter van dit Summer Whisky Festival.
In Hal25 kunnen de Alba's, het betaalmiddel op het festival, alleen met contant geld gekocht worden.

Klik op één van de sessies voor het bestellen van kaarten voor de betreffende sessie (u komt terecht in de betaalomgeving van Stager.nl):


We zien er naar uit u te ontmoeten op het Summer Whisky Festival!