Kaartverkoop

Hielander Whisky Festival - 9 & 10 februari 2024

De kaartverkoop zal starten vanaf 1 november 2023. Als u vóór 1 december 2023 uw kaart bestelt krijgt u €2,50 korting.

De entreeprijs bedraagt € 39,95 per persoon. Dit is inclusief een proefglas, festival-smaakwijzer en het proeven van een aantal gesorteerde whisky's. Voor meer bijzondere whisky's moet bijbetaald worden, maar u heeft zelf de keuze of u dit wilt doen. Tot 1 december geldt een vroegboekprijs van € 37,45. Als u 10 tickets besteld, krijgt u de 10de ticket gratis en betaalt u dus voor 9 tickets.

LET OP! Het betaalmiddel tijdens het Hielander Whisky Festival in de Grote Kerk zijn Alba’s. De Alba’s kunnen dit jaar zowel contant als met pin gekocht worden.

Voor het festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs is verplicht. Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een origineel proefglas met opdruk en een festival-smaakwijzer. Op de genoemde tijdstippen gaan de deuren open en kan het publiek binnenstromen en de jassen ophangen. Een kwartier na aanvang wordt het festival geopend.

Klik op één van de sessies voor het bestellen van kaarten voor de betreffende sessie (u komt terecht in de betaalomgeving van Theater de Vest):


We zien er naar uit u weer te ontmoeten op het Hielander Whisky Festival!